Sporclub app

Maak een sport app voor je vereniging, team of club en alle leden zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws, je kan functionaliteiten toevoegen als programma’s en uitslagen, routeplanners, teamleden tonen, twitterfeeds etc.

Evenementen App

Informeer de bezoekers van je evenement zo volledig mogelijk . Openingstijden, programma, plattegronden. Bezoekers downloaden de app uit de app stores, van je eigen website of via een QR code.

Zakelijke app

Met een zakelijke app apps heb je als bedrijf of instelling een digitale brochure. Altijd aanwezig en zichtbaar op de smartphone van je klant. Een apparaat waar die klant dagelijks meerdere keren op kijkt. En dat steeds belangrijker wordt in de communicatie.

Cafe, Club, Bar app

Hoeveel gasten in je bar of disco kijken op hun smartphone? Dat zijn er heel veel! Bezoekers kijken tientallen keren per dag op hun smartphone. Geef ze daarom een app van je club, bar of disco en betrek ze bij je zaak.

Artiesten app

Met een muziek app vergroot je als artiest je exposure. Integreer makkelijk je online podia en sociale netwerken zoals spotify, beatport, soundcloud, verkoop via iTunes etc.

Restaurant App

Goed contact met je gasten is zeer belangrijk. Met een restaurant app maak je dat contact intensiever, frequenter en betere klantenbinding. Met de restaurant App kun je o.a. wisselende maand menu’s tonen, Sfeerimpressies aan de hand van foto’s en video’s Proeverijen en een Klantenkaart voor op de smartphone

Media/Nieuws app

Een app brengt publicaties onder de aandacht bij je lezers. Net zo snel en frequent als het eigenlijke medium. Met een app bereik je lezers direct op hun smartphone. Die hebben ze altijd bij zich. En ze kijken er meerdere keren per dag op. Zorg daarom dat je aanwezig bent op die smartphone.

Wellness & Beauty app

Wil je als wellnesscentrum je gasten vaker terugzien? De omzet per bezoeker wat verhogen? Gebruik een app en zorg voor een frequenter en intensiever contact met gasten. Met een wellness app bereik je gasten op hun smartphone. En die gebruiken ze tientallen keren per dag.