Taxi-app

475.00

Categorie:

Beschrijving

NIEUW in Nederland de taxi app Uber Clone 

Begin nu in Nederland jouw eigen Nederlandstalige Uber Taxi app.

De app is makkelijk te gebruiken en biedt twee registratieprocessen, een voor chauffeurs en een voor gebruikers. Wanneer iemand zich als bestuurder registreert, accepteert en beheer je hem via jouw eigen beheer gedeelte in een handige en gebruiksvriendelijke CMS-Systeem.
Eenmaal geaccepteerd kan een chauffeur of jouw eigen chauffeur in dienst aangeven of die beschikbaar is. Indien beschikbaar, wordt de bestuurder gewaarschuwd door een melding dat een passagier een rit heeft gevraagd, de chauffeur kan de rit meteen accepteren en zien waar de passagier zich bevindt.

Passagiers kunnen een taxi binnen een paar seconden boeken. Ze moeten de app alleen openen en na registratie hun bestemmingsadres invoeren en kiezen uit een lijst met beschikbare chauffeurs in hun buurt. Alle bestuurders die in de straal die u hebt gedefinieerd en geaccepteerd, moet binnen de door u ingestelde responstijd antwoorden. Zodra sommige bestuurders de rit hebben geaccepteerd, kan de passagier uit de lijst de meest geschikte bestuurder kiezen.

  • Chauffeursbeheer beheersysteem.
  • Passagiers accepteren en beheren
  • Betaalmethoden via creditcard en/of contant geld. (binnenkort ook ideal beschikbaar)
  • Voertuigtypes
  • Verzoekt status
  • En nog veel meer…

U betaald éénmalig €475, ex BTW voor de app en daarnaast €29 per maand ex. BTW aan hosting en onderhoudskosten. Verder kunt u de app volledig naar uw eigen wensen inrichten en passend bij uw bestaande huisstijl.  Ook kunt u zelf de app eenvoudig en makkelijk via het CMS-Systeem uitbreiden met modules als contactpagina, facebook, acties, aanbiedingen etc.