Marktplaats app

275.00

Beschrijving

De marktplaats module is de perfecte module om een lokale advertentiemarkt te beginnen. Met deze module kunnen jouw gebruikers advertenties in de app plaatsen met foto’s, beschrijving, prijs, contactgegevens … Dit alles direct vanuit je app!

Wil jij een marktplaats beginnen voor heel Nederland of wil je alleen dat mensen advertenties kunnen plaatsen binnen een bepaalde regio. Met deze premium module is het allemaal mogelijk. Stel gewoon de locatie en aantal meters in en klaar ben je.

Help gebruikers gemakkelijk te vinden wat ze zoeken door categorieƫn te creƫren, zodat men zoekfilters kan gebruiken. Ook kunnen ze kiezen om de advertenties op een kaart weer te geven om te zien welke producten of diensten er beschikbaar zijn en de directe omgeving.

Geld verdienen met jouw app? Bij deze premium module heb je de mogelijkheid om een advertentie te tonen binnen jouw app waar men op moet klikken om meer informatie te zien van het product. Op deze manier genereer jij advertentie-inkomsten met jouw eigen marktplaats app.